Underbart möter tristess

Fick vakna upp med Babe idag, underbart!! Trots att man varit uppe under natten och slängt i sig halstabletter varannan timme. Men dagen har spenderats på balkongen, därefter tog vi oss ner till fotbollsplanen, Emil spelade fotboll med småpojkarna och Jag glassade i solen :) steek!!
Nu vill jag bli frisk fort som fucking fan för att sedan kunna ta mig ut och springa, gymma, ta mig till spinnigspassen och svettas!!!!! Frustration!! Sen vill jag även ta tag i min tatuering, allt är klart, motiv, plats bara en liten sak kvar som ska bestämmas. Mig och min beslutsångest är inte att leka med någonstans. Blev ju nominerad tilll klassens "beslutsångest-knorr" så det Säger ju en hel del!!
Puss & kram




Hollywood tema, Christina & Montazami


Frustration

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12926118.ab

Fan vad de finns så sjukt vidriga människor, man undrar ju hur man kan leva med sig själv när man gör något sånt här jävla galet sjukt. ÅÅÅh ja blir så jäkla äcklad och arg, vem fan tänker " Åh en liten kille, helt ensam som leker, han ska jag hänga upp i en snara och sen dra därifrån, funny"
Åh så jävla äckligt

Fever

I förrgår så hade jag tokont i lederna, trodde dock att de var för att jag hade suttit i blåsten!
Igår så var vi på stan, Älskar att de finns så mycket roligare butiker här nere!! Men de var så mycket folk så att man orkade ju inte köa till provrummen alls. Kände mig tok trött i kroppen, och när vi satte oss på spårvagnen hem så brast de, FEBER!!! Så jäkla tråkigt!!! Hade ju kunnat sitta ute i solen på balkongen hela eftermiddagen med utsikt över havet men nej nej, påsk afton spenderades i sängen, soffan & golvet. Men ja hade en grymt trevlig Påskafton ändå :) Dock hasade jag mig ut på balkongen till kvällningen, och njöt av solnedgången, tokmys!
Nu har jag vaknat till och ligger på soffan med täcke och äter jordgubbar med vit chokladsås!! MUMS!!
Ikväll blir de hemfärd!! Drygt att åka bil när de är så fint väder ute, men som sagt med feber så spelar det ju ingen roll!! :) Sen så får jag ju träffa Emil!!!!!!!!! :)

Göteborg

Igår åkte vi ner till Göteborg, soliga fina staden, dock en aning blåsigt. Älskar Göteborg, men man känner att något fattas!! Min Emil, som är kvar i vår huvudstad!! Har aldrig i hela mitt liv längtat efter någon så snabbt i hela mitt liv!! Man brukar ju få höra att de är bra att längta lite efter varandra, men ja kan faktiskt inte hålla med haha!! Vill ju ha med min prins vart ja än går  :)
Men igår hade vi slö dag då vi var trötta efter bilfärden, idag har vi varit nere vid vattnet och suttit på ett fik heela heela dagen, så man börjar ju bli lite "sol mör". Men de är så supermys att sitta vid havet. Har lekt som en tok med Trille och myst med Frank. I morgon tänkte ja ta mig ut och motionera i slottsskogen, och kanske därefter åka ner till stan och kolla runt lite :) Sen är det SÖNDAG!! Då ska ja kasta mig i prinsens armar och mysa heeela hans lediga Måndag!!
Puss & Kram

Petter- Krafter

Jag Låter aldrig sinnena vila, dom möter livet öppna och sensibla. Jag kan känna med ett finger hur vinden vänder, kraften nI aldrig känner


Finare än Finast


Helgen i Bilder




Pillan, Emil, Cicci, Chippen, Magnus, Majken & Trille


Fotboll Fotboll

Idag när drog jag hem till Emil, var de som alla vet sånt fint väder att vi drog ut för att lira fotboll utanför lägenheten. Vi drog in för att käka, därefter ringde Peter och frågade om vi skulle med och spela fotboll på en liten konstgräsplan med mål. Sköna som vi är drog vi dit där vi möttes upp av ett stort gäng och spelade "arsle-in". Älskar de spelet, de ger så sjukt många skratt haha!! 20:50 Splittrades alla då det var 10 minuter kvar till BB haha.
 

Emil for evaaaah

Jakten är slut jag har min BIKINIIIIII!!!!! Tack MY LOOOVE!!!! Bild kommer imorgon

Bikini jakt!!

Emil sitter med mobilen i hand och ringer till alla stockholms butiker som finns!! Fan va ja älskar honom!!! Han är inne på den 9 butiken nu och ska finna bikinin ja är ute efter, den är tok slut!!


Dagen

Idag blir det biltvätt, grillning, bakning och Emil. Återkommer med bilder!!


15/5

Haha


Min min min min

Detta ska ligga överst i min garderob


Till my love

Emil du är bland dom finaste människorna på jorden, det är jag 100% säker på.
Du har alla dom sidor som jag själv önskar att man hade. Jag har känt dig i ca 7 månader nu och kan du mig redan utan och innan. Du kan läsa mina känslor direkt utan att man behöver säga något, är jag ledsen så ser du det direkt och bara håller om mig. Älskar känslan att känna mig såhär trygg. Aldrig har någon utanför min familj ställt upp så mycket för mig på så kort tid. När jag har haft en dålig dag så åker har du åkt på kvällen från solna bara för att, när ja fick strömavbrott och var ensam hemma kl 23.30 en vardag kom du och sov hos mig. När du drar upp mig i skidbackar när jag aldrig åkt skidor, och vi står och skriker på varandra tills rösterna blir hesa, så står vi ändå 5 minuter senare och skrattar och berättar hur mycket vi tycker om varandra, det är äkta kärlek och vänskap för mig. Alla småsaker du gör uppskattar jag otroligt mycket! Att du till och med betalar min frisör när jag hade tunt på kortet, haha.
Det är dig jag vill & ska leva livet med, Älskar dig

 



Joobba jobba joobbaa

Sitter i Emils mysiga tröja alldeles ensam i hans kök i väntan på jobb!
Idag blir det Vila på Stinsen här i Stockholm, wihoo!! Ska bli superkul!!
Älskar att vara hos Emil, längtar tills det blir dags att flytta ihop. Tänk att få vakna upp tillsammans med min fina kille varje dag, handla inredning och städa!! Spola fram tiden!!!




Grattis Mamma

En mamma kan ersätta alla, men ingen kan ersätta ens mamma

Älskar dig Mamma, Grattis på din stora dag!!


Pernilla Isabelle Bengtsson


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0