Böcker

Eftersom att jag pendlar väldigt mycket så måste jag underhålla mig lite, därför har jag nu införskaffat mig en ny bok, cirkeln. Hittills, grymt bra! Sitter med den nu tillsammans med en kopp te, mums!


Ledig dag

Har inte gjort mycket alls idag, skön ledig dag helt enkelt :) började dagen med lite top model, sen åkte vi till gymgrossisten och köpte "pre workout" eller hur det nu stavas ;) ska tydligen göra så att man får en pigg kick innan man ska träna, funkar hur bra som helst men den kan inte besegra PMS, tro mig!! Säng har vi köpt oxå, en större!! :D sen sprang jag min runda på 6,3 km, har inte sprungit den på typ 1 månad men tog min gamla tid med 6 minuter!! Helt galet!!


Jordgubbar

I love Them!! Köpte 1 liter till lunch på jobbet, och nu äter jag resterna på tåget! :)
Idag har jag jobbat med Felicia, jätte roligt var så längesen!! :D Så himla mycket fina varor nu, kanon kul!


Sushi

Ledig dag och vaknade av detta regnväder!! Så det blev en sushi lunch med svärmor idag! Så himla mysigt!! Efteråt blev det mys med tyke, sen straffade jag mitt sushi intag med ca 8 km löpning!


Good morning vietnamn


Den där jäkla gröten!


PW

Sovmorgon som skulle innebära en PW, men slutade med att jag istället tog mig till gymmet och sprang i bra jäkla tempo!! Trots mitt segaste suraste morgon humör!! Stolt tjej!


Beroende framkallande

Det är precis vad det här med naglar är!! Är inne på min tredje runda nu, blått glitter prövades denna gång, snyggt, men trivs nog bättre med den enklare franska manikyren som jag alltid pimpade till med någon silver eller guld rand :)


Frukost!

Hur mysigt såg inte detta ut att vara? Färska hallon, banan till gröt! :D


Tanke

Har du tänkt på att det alltid är på dina villkor? Sånt gör mig ledsen när man försöker


Träning

Super trevlig dag på jobbet, spånar mer på framtid och idéer! Efter blev jag upplockad av Babe för träning och redan närmar jag mig mitt mål! Jäklar vad det ska kämpas! Aldrig varit så
Nära!


PAIN

Smärta är vekhet som lämnar kroppen


Sovmorgon

Måndag är ledighet för mig, pojkvännen lät mig sova ut och när jag vaknar är hela lägenheten TOK städat, ägg, bacon och gröt är gjort! Perfekt morgon, perfekt kille och strålande sol :) Men de lönar sig att vara charmig, se hur fin jag gjort Emil nu liksom haha!


Blocket

Har för första gången köpt något från blocket!! :D barbord och stolar till köket!! Vart så himla bra :D har varit in på blocket minst två gånger om dagen i ett par veckor nu, men har tyckt att de jag hittat har varit för stort, för dyrt osv. Men igår klockan 1 på natten hittade ja ett perfekt och billigt, meilade direkt, till och med 2 ggr! Haha! Hur som helst åkte vi och
Hämtade det efter jobbet, höll på ca 20 min för att få in allt i bilen! MEN SÅ VÄRT

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2637389/images/2012/pic_198635597.jpg" class="image">


Ge mig


Ge mig!


UFC feber

Fredag den 13 avrundas med nyttig taco och big brother. Cengiz har kommit över efter boxnings SM. Emil lider av UFC feber så nu sitter båda grabbarna och spelar UFC playstation, med likadana tshirtar haha. Försökte mig på en match, men la av efter jag fick kramp i tummen! Haha puss och kram


Påsk

Påskens afton spenderades i bagarmossen, mycket trevligt och Emelie tog en visit till Stockholm, så himla roligt!


Loveli love!


Tidig morgon

Uppe med tuppen för att göra frukost och lunch, Emil tog sig till sjukgymnasten och jag packade väskan till gymmet. 7 km vart det sen kom Emil och gav mig lite sällskap. Nu mot jobbet!


Sakta men säkert

Nu har vi varit på Ikea och lite annat! Älskar Ikea!! :D har mycket mycket kvar, Säng, byråer, ny soffa, nytt matbord osv. Men oh vad nöjda vi börjar bli!


FÖRLÅT

Haha måste ju rätta mina meningar innan jag publicerar.. Bättrar mig till nästa inlägg


Träning

Sprang som en riktig galning idag! Taggad till 1000 med mitt mål, "före" bilden har tagits och ska ta "efter" bilden ska jag ta på min födelsedag. 2månader på mig!! Har en taggad pojkvänsen, har häggen och jag tok bra planer tillsammans! Vi kommer klara målen!!! Hoppas i allafall Haha!! Puss och kram


Blogg.se

Åh nu ska det jäklas bloggas med iphonen!!!


RSS 2.0