Göteborg

Sitter på tåget mot Göteborg, blev en impulstripp ner då jag är ledig i 4 dagar! Ska ner och hälsa på min bror med familj! Dom fick en till bebis igår, en liten grabb, så det blir massvis med bebismys!! :D Sitter i en vagn, 07.00 på morgonen med minst 5 skrikande ungar.. Men de är det helt klart värt!!


Haha


Herregud

Förlåt för att spegeln är så dammig herregud...

Veckan & Helg

Det har varit en vecka och helg fylld med jobb. Bara ledig torsdag, kul! Nu kör vi!! :) Igår hade vi myskväll här hemma, god mat! Det varit parmaskinka, chorizo, fetaost, tomater, röd vin. Sedan vart de en kort paus innan vi gick över till vitt vin med räkor, aioli och bröd! Loveli! Vi är riktigt bra på att lyxa till det här hemma, varför spara oss till en viss helg? Nej, här hemma kör vi lyx ofta och har så jäkla kul! Förra helgen körde vi guacamole och slutade med att Emil låg på golvet med skålen över sig, hahah skrattade så jag grät. Gud vad vi kan skratta tillsammans, tar aldrig slut, lycka! Min fina kille
 

Lycka igen

Tänk att ett samtal från en person som man har lärt känna på kort tid, som endast har läst ens CV.. Kan göra en person så jäkla glad, 2 gånger på 2 veckor, på en söndag, det är helt galet!! Vad taggad jag är nu!!!!! Lycka


Just nu

Sitter jag och pluggar på lite om grundaren till Nilson group, Rolf Nilson! Jag ät så hiiiimla taggad på mitt nya jobb!! Känner att det här kommer att bli hur bra som helst!! Har ni chansen så sök till att jobba inom Nilson group! Har redan förhandlat om löner, jag har skrivit på papper och fått hur mycket bra information som det bara går, alla verkar hur bra och seriösa som helst, härligt!! Som sagt så innan jag gick fick jag 2 böcker som jag nu sitter och läser. Gulligt!! Härliga människor som är så engagerade i sina medarbetare! Love it!!


Converse

Idag trotsade jag vädret och drog på mig mina nya låga converse som jag fått av mina svärföräldrar! Jäklar så snygg man känner sig!!


Nagelfix

I slutet av Thailand så gjorde jag acryl naglar, såå snygga!! Men nu var det ju 1 månad och 2 veckor sen jag gjorde dom. Ändå har jag inte hunnit ta bort dom!! Haft för mycket i huvudet. Slutade med att dom växte ut och 4 av 10 gick av. Försökte rädda situationen med att måla röd färg över dom. Men även det slet ju sig.. Hade helt enkelt inte tiden att fixa ordentligt..
Imorgon ska jag ju skriva på papper på mitt nya jobb, tanken slog mig att inte fasiken kan mina naglar se ut såhär när jag ska skriva papper, då får jag ju skämmas!!
Så min morgon powerwalk avrundades med att stanna vid Solna centrum, köpte aceton, bomullstussar och nagelfil. Fick lite tips av Sofie Abrahamsson, hur man tar bort acryl, hon är en jätteduktig tjej som är självlärd att göra gelenaglar (om jag inte minns fel), i vilket fall så är hon grymt duktig, ta en titt på hennes blogg så får ni se och få inspiration!!  www.calajsa.se

Efter ca 90 minuter är jag äntligen klar med allt filande!
Tack Fia för tipsen och tack Emil för nödlösningen!! Vi har ingen taklampa i vardagsrummet och glödlampan till den starkaste lampan har lagt av.. Så fick sitta med Emils arbetslampa, sjuktbra!! Haha!! Det var kul att pyssla, måste bara bli bättre på att måla, men skam den som ger sig!!

 

Promenad och sol

Idag har jag fasiken varit duktig!!!
Imorse var jag ut och gick långpromenad, och då menar jag låååång. 1 timme och 30 minuter powerwalk! Sen åt jag vääääärldens godaste frukost!!! Keso, kvarg, hallon, kiwi, ägg!! Mums mums mums!! Så värt!! Nu känner jag att jag är pågång med träningen, här ska brännas!! Efter frukosten tog jag mig ännu en prommis till Mamma Eva (Emils mamma) för att hämta Tyke. Härliga underbara hund!! Så det blev ytterligare 5 km PW. Duktiga jag! Imorgon kör vi igen och såklart lite squats på det hihi!


Thailand

Den 29 december så åkte jag och Emil till Thailand. Vi var kvar i 1 månad och hann med mycket. Tänkte berätta lite om resan i några inlägg.

Vi landade i Phuket första dagen. Där bodde vi i Phuket town, inte så flådigt ställe, utan mer enkelt billigt för en natt. Jag som brukar tycka att det är riktigt jobbigt att sova där man inte känner sig säker, tyckte att rummet var riktigt bra för ca 60 kr i var. När vi kom fram så fixade vi i ordning oss och tog oss till Kata beach. Vi åt mat, tog massage, shoppade lite, åt bananpannkaka och spelade Dinosaurie golf. Sjukt kul men så överdrivet mycket folk, och köade efter varenda bana, då vi hade en "kina familj" framför oss som såklart skulle ta kort på alla sätt och vis på alla banor haha.. Slutade i allafall med att jag vann golfen, sen gick vi och tog en varsin drink i baren dom hade.

Efter en trött resedag så tog vi första bästa tucktuck hem för att sova, men där det var ett jäkla festande på hotellet. Fy fan säger jag bara.. Dom skrek och bankade på dörrarna till 5 på morgonen, vid 7 gav jag upp med att ens sova. Såg bara fram emot att få packa och ta båten över till Kohlanta, ca 3 timmars färd..
 


Emil

Min fina pojkvän, sambo, bästa vän! Allt för dig, föralltid din, föralltid vid din sida. Du är allt för mig. ALLT, inget kan komma däremellan. Älskar dig

Låtar

Vad kul att det var så många som kikade in igår förresten!
Nu vill jag ha er hjälp om tips på BRA spring och träningslåtar, det vore guld värt!!

Puss & Kram

Morgonstund

Det här blir min sista lediga vecka hihi, galet!! Har ju jobbat till och från sen Thailand men i helgen blir det jobb och sen nästa vecka kör vi igång på det nya jobbet, åh vad jag längtar. Det kommer bli så jäkla bra, pendlingen kommer att ta mig fram till jobbet ca 15 minuter nu och inte 90 minuter! Loveli!!
Nu var tanken att jag skulle gå upp och träna, men har så jäkla svårt att gå upp ur sängen på mornarna.. Jag är nog ett extremfall på detta. Måste komma över tröskeln bara, så idag blir det väl mysfrulle innan jag kommer igång igen. Sen tänkte jag ta mig en prommis till solna centrum och fixa lite! Kanske shoppa något litet, vem vet? Måste spara massa nu, inte kasta iväg pengar då jag inte kommer att få någon stor lön denna månad. Men sen då jäklar, ska färga håret hos Pia, och jag har bestämt hur nu! Var så jäkla inne på brunett men icke sa nicke. Det får bli till hösten :)


Förresten..

Så var det en tjej brevid mig på löpbandet, vägde utan att överdriva säkert 20 kg mer än mig och hon kämpade på som fan!! Ville verkligen säga till henne när hon var klar att hon var sjukt duktig!!!! Men såklart är man feg och svensk och om jag hade sagt det så skulle hon kanske ha tagit illa upp. Men nästa gång om hon är där så ska jag fasiken säga det och puscha henne!!! Alla är värda lite beröm ibland!

2013

Nytt år, nya möjligheter!!
Men det började som ett skitår. Såna hemska oturssvackor man har hamnat i. Men nu har det ÄNTLIGEN börjat vända, sakta men säkert. Satt och läste min blogg igår och det var verkligen kul att gå tillbaka och läsa om vad man skrivit om, hur mycket som kan hända. Det är galet!
Idag har jag varit på gymmet och svettats. Ska försöka hitta lite motivation igen. Det slog mig att jag inte tränat ordentligt sen mitten på December. Nästan 3 månader sen, det är ju jättelängesen!! Nu startar jag om, ska fan må bäst igen. Förra året körde jag stenhårt, 2 pass nästan varje dag. Det gav verkligen resultat, men nu är man nästan galet less på alla ideal som man försöker uppnå.
I torsdags var jag på "runningmässa" här i Stockholm med ett av mina jobb, Hisport. För att lära oss om olika modeller av springskor, skydd osv. Grymt lärorikt. Vi gick på en föreläsning om "barfotaskor" är riktigt sugen på ett par såna, då använder man sig av en helt annorlunda springteknik. Efter föreläsningen sa pratade han lite om ideal och att vi svenskar ofta tävlar med andra, så sa han "varför kan man inte bara njuta och tycka att de är kul med träning? Det ska väl var roligt?"
Nu jäklar ska jag försöka komma igång igen och bara njuta, skita i ideal och bara ha så jäkla roligt!!!

RSS 2.0