EVELINA

På min lediga dag så tog jag tillfälle till akt att träffa min fina vän Evelina på en kaffe! Mys Pys. Skönt med såna vänner som man inte träffar jämt men när man gör de så blir allt helt jäkla kanon och toppen kul ändå. EEfter det blev det lite Julshopping för Evves del, därefter tog vi en kopp glögg på indiska som vi tog med oss över till claes ohlsson där vi satte oss i massage stolarna och pratade haha. Nu ska jag ta mitt arsle och springa lite fast vädret suger...


 


Hahah jäkla vackert inlägg!! Blev ett par skratt när jag hittade dessa kort


Fredag Lördag

Efter fredagens Toppen dag på Vila så tog jag mig till stockholm för att ta hand om de 3 arjeplogare som kommit ner under dagen. Mötte först upp Matilda, tog oss hem till solna för att öppna upp en flaska vin att dela på, för att sedan åka och bowla, möta upp Malin och Tony! Jäklar vad roligt det var, jag som är så jäkla kass på att bowla, men de blev ju roligare och roligare ju längre timmarna gick! Kom hem, drack lite mer vin och mojito och pratade till vi gick och lade oss runt tre tiden!

På lördagmorgon bjöds de på mys frukost innan vi tog vårt pick och pack på en shoppingrunda med sushi och lite kik på Nks julskyltning! Så himla mysig varje år! Men jag har tok köpstopp pga thailand som blir om 1 månad :D Längtar som en galning, men efter det så ska jag shoppa loss, vill köpa onödiga saker, saker till lägenheten, gå på spa, sova över på spökhus osv. När vi kom hem så stod min prins utanför dörren och väntade, vad jag har saknat honom! Han hade även köpt en present, ett pepparkakshus haha, så han skulle slippa göra ett tillsammans med mig i år igen, förra året höll vi på från 19 till klockan blev 01. Charmtróll!! Fick ligga ett tag i soffan och bara ha de trygga armarna runt mig, oh vad jag njöt till vi skulle börja fixa oss, stöka runt och städa! Tiden gick riktigt fort och när första gästerna kom satt man i mjukis och åt kebab i med sked i mjukisdräkt haha. Men jäklar vad roligt vi hade beer pong, lekte med helium, korttrick och massa skratt! Hamnade på avenyn allihopa och dansade oss trötta för att sedan hoppa i taxin hem! Alla var galet nöjda, Tack alla som var med!!









Puss & Kram


RSS 2.0