INTE OKEJ

Ja jag är kass på att blogga, men de är riktigt trist utan en kamera... får nog bli till att börja när den kommit fram!!

Men nu i sommar i allafall så har jag varit i åland med min fina kille. Vi har myst på klipporna, lekt turister, varit på världens mysigaste resturang med pooler och liveband, åkt trampbåt i solnedgången, druckit rose. spelat minigolf, badat. Helt underbar magiskt helg. Var helt lyckliga efteråt.

Helgen efter åkte jag ner ensam till Göteborg till mina syskon och umgicks till tusen. Var ute på promenader i slottsskogen, myst med frankiboy och trille. ätit god mat, varit på stan. Satt även från brors balkong en natt och lyssnade på kapten röds spelning, loveli!!

I helgen åkte jag till Arjeplog med Emil, träffade hans vänner däruppe och hade det sååå sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt kul!! Åkte båt, drack vin i solen på stranden. var ute och dansade, festade och hade en sån grym jäkla sommarhelg, hade lätt tagit mig upp dit i helgen igen om jag inte jobbat :(

Underbar sommar hittills, nästa helg blir de fet utgång i stockholm med mina fina vänner, grymt!!

IMPULSIV

Känner hur det bara kliar i fingrarna, vill göra något nu nu nu.. Något impulsivt som bara den!! Vill resa bort, kasta på mig tatuering, göra vad som helst nu nu nu. Kom med förslag!! Blir tokig

 Blir så sugen på att göra saker när man har haft världens finaste helg med världens finaste kille på Åland. Kort kommer! :)

RSS 2.0