Steker

Jäklar vad det steker på balkongen!! Ska jobba på att bli Thailandbrun haha! Härlig känsla att äta frukost och sitta i linne nu, äntligen vår! Nu skulle jag vilka köra årets första grillning oxå, de hade varit lyx!

Idag fyller min snygga norrlänning 22!!! GRATTIS KÄRA KOMPIS!! Puss!!


Ledighet

Onsdag till torsdag ska jag vara ledig!! Och jag njuter maxat då de har varit grymt väder!! Åh nu är de sol på balkongen, wihoo!! Nu ska jag strax iväg till gymmet!! Sen blir det tvättning och solning på balkongen, strax därefter blir de en löptur till Karolinska där Emil jobbar, så åker jag ned han hem! Loveli!! Bjuder även på gårdagens klädval, basketlinne, converse och favoritjackan!! 😃


Jäckvikk

Drog en färd upp i norr över helgen! Helt magiskt underbart på alla sätt och vis!!


Vet ni vad?

Mysigaste som finns hände nyss, är helt klarvaken i sängen och surfar på bloggar medans pojkvännen sover bredvid. Helt plötsligt höjer han sin hand med uppspärrade fingrar och letar runt i sängen i sömnen. Undrade såklart vad han höll på med, tills han fick tag i min hand, våra fingrar slöts ihop och sen blev han lugn, sa lite tyst " min mysman" men fick inget svar, bara små snarkningar. Ååh man smälter ju!! Älskade älskade du!!


Word


Blommor

I lördags jobbade jag, Emil oxå. Han jobbade till ca 22 och jag tänkte charma honom med färdig lagad middag, men han kom hem och charmade mig till 1000 igen... Fina röda rosor och en skvallertidning!!!!! Söta fina baby!!!


FREDAG

Sinnessjuk härlig morgon på gymmet och nu ska jag åka iväg till jobbet strax, love it!! Helgen blir även den fylld med jobb, gör inte mig nått, behöver pengar!! :) sen är de så kul!!

Annars då?!
Börjat träna som en galning igen, mest kondition! Vågen visade högre än vad den någonsin gjort, fick lite lätt panik motivationen är på topp igen!! Har satt upp lite mål till mig själv, har ett till maj, klarar jag det så ska jag införskaffa mig clips :) sammanlagt visade vågen idag -1kg, 4 kg kvar!! Klarar jag det, så kanske jag bjuder på före och efter bilder :)


Klänningar

Om någon som läser detta och vet ifall någon av dessa klänningar säljs i butik någonstans, lämna gärna en kommentar!! :)


Vår-skorna på!


Just nu

Bad & sex and the city


Inköpt

Mina första inköpta skor på jobbet!!! Älskar dom!!


Benhinnor

Gick jag för hårt ut igår?! Hade så ont i benen igår efter jobbet så jag till och med fick ta en Ipren, sen somnade jag med benen i högläge! Gick en pakt med en fin kompis att vi sammanlagt ska ha sprungit/gått 4,5 mil denna vecka, alltså ca 6,4 km per dag. Det borde gå, får kämpa med benhinnorna, ge inte upp!!!


Morgoncardio

9,5 km spring, röd som en tomat!


Tyke

Tyke är goaste hunden!! Idag valde han den minsta pinnen att leka med!! Sötvovven


Förlåt!!

Blogga är inte min grej men jag försöker!! Just nu så har jag mest jobbat på mitt nya jobb, och jag älskar det!! De är sååå roligt!! Är helt lycklig över det!! Annars så är allt som vanligt! Sitter dock helt alone på en lördag då sambon är på ufcgala och kompisarna är upptagna med annat men äsch, lite oflyt i livet ska man ha, så man kan uppskatta allt bra!! Fick en dejt med min fina mickan i måndags!!! Åh vilket lyckorus!! Så mycket glädje i en och samma människa har jag aldrig mött!!


RSS 2.0