Nu jävlar

Jag hatar det jag hatar det jag hatar att löpträna, men en dag när jag låg i badet hittade jag en utav svärfars tidningar. Stegvis hur man blir en bra löpare. Ska ta mig fasiken göra ett försök så nu ska jag ta de sakta och säkert. Har i allafall tagit på mig löparkläder och laddar ner bra jäkla tränings musik. Ska fasiken inte misslyckas!


Thailand long beach


One night in Bangkok



Loreen

Underbara snygga människa, kör hennes nya låt på repeat och äter gröt med blåbär! Var så duktig som inte åt mycket socker alls innan thailand, men nu efter så dricker jag coca cola och känner känslan "fan vad gott det är" haha. Kan inte hålla mig från det på veckorna nu ens, plus att jag inte har tränat på ett tag. Men jag har inte haft ångest alls. Tränade 1 dag i Thailand och kände nej för fan jag är på semester och ska njuta arslet av mig! Så dagen efter när killarna drog på deras Thai träning gick jag upp till Svärmor och åt ost, kex, parma skinka med ett stort glas rött i handen och njöt av värmen och solnedgången på deras balkong och letade utflykter för de 3 veckor jag och min Emil skulle befinna oss i det fina Thailand!

Såna underbara 3 veckor så det finns inte, vill bara samla på mig massvis med pengar igen och dra dit en runda till, men nästa år så då jäklar finns ingen snack om saken!

Nu blir det musik som skall ljudas i mina öron för en lång promenad i min fina 39 kr mössa, kap må jag säga! =) Sen ska jag även ringa en fin vän eller 2!


RSS 2.0