Ledig och kär

Idag är jag ledig och glad!! Har sån glädje i kroppen och längtan efter en person. Emil Emil Emil, killen som alltid är där, drömkillen som man alltid önskat sig, kommer alltid älska dig baby! Killen som agerar pojkvän, bästa vän, ibland förälder, psykolog, shoppingkompis, livscoach! Allt i ett, tryggheten!

Vårt motto: alltid oavsett


Underbara varelse!!


Saknad

Fina kompis!!


Bra kväll!!

Mickans delux!


Fredag morgon

Gick upp nyss, satte på mig träningskläder. Har haft smärta i höft och ovansida vänsterfot en vecka nu, idag var de värre, har inte känt de förrän ja börjat springa men nu kände jag det när jag klev upp ur sängen. Så jag ger mig en vilodag idag, dags att lyssna på kroppen!
Får köra imorgon igen istället, bättre det! Men man känner sig ändå sportig av att ligga i träningskläderna! Hihi!

7 öppnar Hemköp, då ska jag dit och panta plastflaskor och köpa ägg :) sen är de p-möte på jobbet! Ciao!!


Nytt i lurarna


Morgon mys!

Känner inte igen mig själv haha! Har blivit en helt ny människa tror jag! Kan gå upp vid 6-6.30 för att motionera och göra kanon frukostar varenda dag nu!! Men jag gillart!

I helgen är jag ledig! Ska bli så härligt!! Hoppas vädret blir kanon så att man kan hänga utomhus hela dagarna! :)


Inventering

Igår blev det lång dag på jobbet, var kvar till 22 och inventerade! Kul att umgås lite med alla i butiken utan kunder så man kan prata om annat än jobb :) vi blev bjudna på middag och snacks oxå, lyx!!

Somnade ganska lätt innan elva och drömde om skor och inventering hela natten haha!


Utan att överdriva!!

Den här jackan satt typ tight över höfterna i början på våren och jag var så ledsen för det, herregud!! Nu ger jag mig själv en riktig jäkla klapp på axeln!!


Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!!

Sommarregn är bland det bästa som finns!! Ska bli mysigt att gå ut i det! Drar på mig favvomys träningsbyxorna från Turkiet som jag köpte med Joanna för ca 25 kr tror jag, dom har hängt med i 4 år nu! Kommer aldrig att slänga dom hihi


Ledighet

Denna måndag har varit helt galen så de är helt sjukt! Haha nej skämt och sido, har varit så galet ledig så det är sjukt! Vaknade vid 7 men gick inte upp förrens 2 timmar senare, gjorde frukost, satt på balkongen, kollade film, låg i sängen. Sen ringde min bror och kom över med sin bebis!! Mina hjärtegull!!

Nu blir de mer tittande på sex and tre city! Samtidigt som jag fortsätter ha en sjukt galet otroligt lugn dag!! Behöver verkligen det!! Är helt slut i huvudet


Frukostmys i sängen


Söndagsmorgonen

Igår stod Emil på sin vita häst som min prins han är (cykel). Med en påse jordgubbar, blåbär, hallon! Han tyckte att jag skulle Lyxa till min frukost lite mera :) gulleponken, tänker alltid på mig. Efteråt så gick vi längs vattnet, hamnade i rålambåsparken där han bjöd på rose i kvällssolen, efter drog vi till Kevin och kollade komedi :)

Så imorse blev det mysfrulle innan jobbet :)


Galen helg på jobbet men så kul!! :) gjorde go middag hemma och Sen blev det motion 6,5 km! Härligt!! :D imorgon är jag ledig!


Fredag

Blir upphämtad och överraskad av Emil efter jobbet, åh inte kör han mot vårt hem utan mot vattnet! Gullebabe överraskar med sushi och rose i kvällssolen, romantik!


Outfit


Torsdag


Torsdag


Kungsträdgården


2 timmar promenad

Åh som jag älskar sommar!!! Kjol på jobbet och långpromenad nu på kvällen!! Skrev ett sms till Elmina nu på kvällen och frågade om hon ville med ut på promenad, slutade med att de blev 2 timmar! Men kändes som en halvtimme! Galet!!

Men åh vad kul det var, längtar så mycket tills nästa promenad! Skrattade nog igenom mig genom de mesta av stunden! Haha


Roxette låten


Kvällen

Åh vilket dilemma, ska jag mysa hemma hela kvällen eller ta en promenad?!?! Ensam hemma och har super chokladsug+tråkigt!! Vad gör jag?!


Tjejträff

Efter jobbet idag mötte jag upp Elmina för en träff!
Så himla underbart! Fint väder, sol värme och tjejsnack! Kommer inte ihåg vad stället vi var på hette, men lyxigt var det. Beställde en lyxig sommar fräsch räksallad med färskpressad juice! YUMMIE!!

Nu blir de chill mode hemma ett tag innan jag ger mig iväg för motion, lite seg!!


Roxette

Motionerade till bl.a. detta imorse!! Lite ovanligt men taggad till 1000 blev jag, allätare inom musik som jag är!


Frulle


05.30

Tidig morgon, 05.30 ringde klockan, på med träningskläder och ut för en 6 km runda! Nu har jag fått sån sjuk jäkla värk i vänsterhöft och knä, har kört i princip samma runda varje gång. Vilket fick mig att tänka på när jag var på "löparsko-utbildning" för några månader sen! Då berättade dom att vägen är ju aldrig platt, alltid en liten lutning, får du känningar, byt håll! Vilket jag gjorde idag, funkade perfekt!!

Just nu håller jag på att tvätta, har handlat frukt till frukosten och tappat upp ett bad! Sen blir det jobb mellan 10-14! Därefter ska jag ha en dejt i solen med Elmina!! Wiho!! Ska bli så härligt att träffa henne!!


Tisdag

Är helt slut!! Måste vara värmen! Har iallafall varit duktig på jobbet men nu ligger jag utslagen i soffan! Skulle ha varit ledig imorgon men jag tog på mig ett litet kort extrapass!


12:12

Jag älskar att ha nära till jobbet!! Imorse blev det först och främst sovmorgon, sen gick jag ut och sprang/Pw 8 km. Sprang in på gymmet och körde mage, kutade hem, duschat, ätit frukost, fixat smink, hår och nu njuter jag av solen på balkongen! :)

Börjar klockan 13 och jag behöver klä på mig förrens om ca 25 minuter!!! Wiho!!!!

Uppdate: Kära gode Gud låt de vara sånt här fint väder imorgon när jag är ledig!!! Satt 20 minuter i solen och fick färg direkt!!


Du är så jävla fin så det finns inte ord


Gulddetaljer

Jag är en riktig silvertjej! Men idag byter vi!!


Morgonstund har guld i mun

Om jag som är världens morgontröttaste/suraste kan, så kan fan alla!!


Fina vän

Fick en jättefin tavla av Martina igår, kloka ord. Blev så glad så att jag fick tårar, ja dom rann!!


Martina och Elise

Helt underbar dag!! Fick besök av Martins och Elise, var ute hela dagen vid vattnet, hade picknick och kollade på djur!


Bruce


Bruce Springsteen

Klänning till kvällen i all ära! Konsertdags!!

https://cdn1.cdnme.se/2637389/7-3/pic_5185154b9606ee091d614c4b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2637389/7-3/pic_5185154b9606ee091d614c4b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2637389/7-3/pic_5185154b9606ee091d614c4b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2637389/7-3/pic_5185154b9606ee091d614c4b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2637389/7-3/pic_51851877ddf2b354c5730b77.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2637389/7-3/pic_51851877ddf2b354c5730b77.jpg" class="image">


Äntligen!!!

Men äntligen helg!! Som jag har väntat!!! Gaah! Nu ska jag hem till svärföräldrarna och bli bjudna på lyxmiddag, de är det alltid när Eva lagar mat! Imorgon ska vi på Bruce Springsteen, julklapp från dom! Det ska bli så roligt!!

På söndag kommer Martina och Elise för att hälsa på för första gången i vt lägenhet! Så rooligt! Vilket dock påminner mig om att jag faktiskt måste städa lite! :)

Ha en trevlig helg alla coola!


Grillat!


Snabba ryck

Igår på eftermiddagen fick vi ryck att åka till hem till mamma och pappa vår lediga dag, för lite grillmys!! Underbara familj, har skrattat så jag fått ont i magen!! Supergod mat oxå!! Loveli!! Efter maten blev de volleyboll turnering i vardagsrummet. Haha galna familj! Mamma, pappa Emil och jag i ett varsitt hörn i vardagsrummet sen var vi igång! Blev en bilfärd hem i morse igen då vi båda 2 skulle jobba idag! Men i helgen är vi lediga wiho!! :)


Morgon

Förra inlägget vad skrivet igår, men gick ej att ladda upp, bla bla nu vet ni det!

Jobb igår på Valle B! Efter så mötte vi upp lite vänner för lite drinkar och mat! Trevligt!! Åkte hem vid ca halv ett tror jag, så sinnessjukt trött.
Men nu kan jag inte somna, så jag ligger i sängen med fördragna gardiner och ska kolla på biggest loser!


Valborg!

Sitter just nu på jobbet, redo att börja. Min Valborg blir enbart träning och arbete. Efteråt ville Emil att vi skulle möta upp lite folk och ta en öl, det är ju trots allt Valborg men vädret är inte så jäkla lockande!! Trist för alla som är ute!! Hoppas det istället blir sån där otroligt fin kvällssol!!

Ha en underbar Valborg allihopa!!


RSS 2.0