Solar och badar

Ligger nere vid vattnet på en klippa och solar som en tok! Bikini säsongen 2012 har kommit nu! Har ju legat i träning nu ordentligt sen slutet på april och det har gett resultat!!! Alla badkläder sitter bättre i år, kul med resultat. Ni som följt min blogg vet ju att jag tagit före bilder och för någon månad sen tog vi bilder igen och jäklar vilken skillnad!! Härligt :D men efter barcelona sprack tränandet och ätandet haha.. Var längesen nu som man var ordentlig.. Tig en centerrulle till frukost haha inte okej, men bättre än i måndags, då tog jag 3 tror jag haha.. Usch får skämmas nu, vill ju inte tappa resultaten allt för mycket. Men på vågen visades det 1kg skillnad, jäkla motivation vart är du?!?


Ledig!

Har nu haft en vecka semester, loveli! Kallar denna vecka för familjeveckan. Har varit med hela min familj och grillat och myst, hälsat på släkt osv. Kanonväder har vi oxå! :D tokglad för det! Är ledig denna vecka oxå. så Vänner ni vet vart ni har mig, bara ringa eller smsa när ni vill ses eller träffas! varför inte ta en tripp till huvudstaden och sätta sig på en uteservering eller åka och bada, gå på grönan, allsång på skansen eller bara mysa i vädret. Det var ett tag sen du hörde av dig ;)

Hej då!

Har tagit farväl av min navelpiercing.. Har varit tillsammans endast i 3 år men jag känner att jag redan har tröttnat. Tror det även kan bli för mycket när tatueringen kommer på plats!


Word


Inväntar besök


True story


BRA

Det var längesen jag bloggade, men har helt enkelt inte haft tid för det! Samma som sist helt enkelt! Är nog ingen bloggtjej alls verkar det som. Men jag mår bra, hur bra som helst! Sommarvädret har väl varit sisådär men har haft världens bästa sommar ändå! Har hunnit med Barcelona och en tripp till Arjeplog. Har besökt Grönalund, fiskat, druckit rose på fina platser osv. Nu har jag bott i Stockholm i ca ett halvt år och jag älskar det!! Det är nära till allt och. Nya människor, nya uteställen, nya nöjen och möjligheter. Man var ju så trygg i Uppsala, men att flytta hit är det bland det bästa jag har gjort. Uppsala står fortfarande kvar med samma människor och samma ställen, Även fast det tar ett tag tills jag åker dit så är det precis som vanligt när man är där och det är ju skönt! Uppsala håller sig kvar. Men min fina trygghet har jag ju här  i Stockholm, min baby, bästa vän, kärlek, familjemedlem <3 Vi är med varandra i med och motgångar, ger och tar, ställer upp för varandra i vått och torrt oavsett vad.

RSS 2.0