Klagomål

Nu när jag ändå är trött och har lite pms så måste jag bara klaga lite hihi. Vad är det folk inte förstår att när man ska ombord på tåg/tunnelbanan/spårvagnar osv, så måste man låta dom som ska gå av göra det först innan man kliver ombord ??? Seriöst vad är det som är så svårt? haha


T.R.Ö.T.T F.L.I.C.K.A

ÅÅååå nu är jag bra trött, är så trött så att jag till och med fått höra att hela mitt ansikte bara hänger ner. Har jobbat ca 14 dagar i sträck nu, jobbade 13 timmar isträck torsdag, fredag och igår! I söndags vaknade jag upp alldeles lila runt ögonen och jag somnade på soffan direkt när jag kom hem vid åtta, sov tills kvart i 5 dagen efter och sen var det bara att fara och jobba igen :)  Far fram och tillbaka mellan jobbet i stockholm och jobbet i Uppsala. Älskar mitt jobb så mycket, stormtrivs men det ska ändå bli skönt med en ledig dag imorgon!! Men jag har ändå planer!! Vill åka till IKEA och titta men jag ska inte handla, har köp stopp inför thailand!! Det är inte långt kvar nu, tänk 3 veckor med sol och värme mums!! :D

I helgen är jag ledig wihooo!!! Då blir det utgång och galej! Längtar dock ledsen över att en fin tjej ska på julbord :( Nej nu blir de duschen och sen sääängen!!!


Happy 21 Bast

Var på stinsen och jobbade idag, en super härlig tjej var där och gjorde om skyltfönstret, blev snö och mys! Fick så mycket inspirerande ideer för julpynt :D Härligt, nu längtar jag efter snööö!

Idag fyller min Emil år, han blir bra gammal gamle man! Men han är snygg som få och jag älskar han endå! Jäkla brud på att rimma. Imorse ställde jag klockan på 05:25 hör och häpna!!!!!!!! Var upp och gjorde frukost på sängen till och med :) Kalla mig Toffel, i'm a proud one!! ;)





Grattis Baby!


<3


Baby

Vad har jag gjort för att förtjäna dig




R.I.H.A.N.N.A



TUNG


Konst på skolgårdar

Hahaha måste bara visa denna staty som finns på min Emils lillebrors skolgård... En räv som sätter på ett öra?! Hahaha



Up yours

Fick finbesök på jobbet idag vid lunchen av Evelina, fina människa! Alla borde ha en sån underbar vän i sin närhet, vad man har haft kul med denna brutta!
Annars var dagen som vanligt, men har känt av lite irritationer under dagen, pms är igång må jag tro! Sen undrar jag när de är dags för vuxna människor att bete sig???
Jag låter bilden tala för sig själv om hur jag känner för sånna...



Puss och kram


Bra skit


Helt otroligt

Jag har trillat dit igen, i blogg världen.. Varför??
Kommer nog inte att skriva så mycket, endast när jag vill.
Nu har jag hittat min kamera!! De var ett halvår sedan jag tappade bort den och nu har vi äntligen återförenats!
Får se hur de går att blogga denna gång, några har endå följt bloggen, vilka trogna läsare må jag säga ska frsöka att inte göra er besvikna! :) Har varit vaken sedan 6 imorse, tränat lite och myst!
Har redan gjort mig klar inför jobb, är över en timme kvar till jag ska åka!! Helt otroligt, nu skulle Emil och min mamma se mig! Älskaaaar förresten mitt jobb, är en lyckligt lottad tjej! Jobbar med världens bästa Häggen oxå, p_mickan!

Nu ska ja hämta mina nykokta ägg och ta en titt på ensam mamma söker :)


Puss & Kram




RSS 2.0