MAMMA

Sitter med mammsingen vid allsång på skansen, gav mamma världens längsta kram när vi sågs. Som jag har längtat efter den kvinnan!! Imorgon ska vi ligga ute och sola hela dagen, sen ska jag hem till min prins! Vi behöver vara med varandra imorgon, jag älskar honom!


PUSS & KRAM


MÅNDAGSMYS

Igår efter jobbet så åkte jag och Emilia hem till mig med 2 liter jordgubbar. Vi började grilla och fixade tzatsiki och inväntade Joanna. Så himla mys kväll att sitta ute med dessa brudar, skratt och spindel attacker uppkom. Haha många skratt <3 Därefter blev de jordgubbar, mango och glass! Mumma
Bilderna är lånade från Emilia


MEN GUDARS SKYMNING

Sitter och läser metro:
"Flickor i Indien tvingas byta kön"
20 000 flickor tvingas till detta för att föräldrarna hellre vill ha söner!
Vart är världen på väg nu igen...


SKIVOOOR

Tråkig update: Jag lyssnar på Bob Dylan, grymt!!


JAG ÄR KEFF

Förlåt för att ja suger på att blogga, är nog inte född till de, men jag tycker det är kul så fort jag gör det hihi! Kul att så många ändå kommer och kikar in på blogggeeen!!
Idag hjälper jag min Bvän Joanna och jobbar på skivbutiken. Grymma skivor, grymma filmer, kom och ta en titt tycker jag!!
Jag är ju grym på skräckisar, därför ska jag tipsa om en utav mina favoriter nu på senare dagar!! Och jag lovar, de skräckisar ja tipsar om kommer ni inte bli besvikna på :D
The Orphan


TOP MODELL

Som sagt sitter jag framför top modell nu, dagens avsnitt är bland de roligaste jag sett utav dom! Wild guys gänget från jackass är med under dagens photosession, jag sitter och småskrattar för mig själv haha


LÖRDAG

Idag har jag jobbat ett pass, trevligt trevlig!! Därefter åkte jag hem till min snuttplutt!! Längtat som en galning efter honom!! När jag reser till Emil från Uppsala så tar jag upptåget till upplansväsby och sedan pendeln till solna där han plockar upp mig. Hur som helst så åker jag då på busskort och sedan pendelremsa (sl). Jag köpte "vuxen" busskort igår pga insidenten som skedde i torsdags, men jag har inte köpt ny pendelremsa, den är fortfarande ungdom. Så jag sa innan ja klev på tåget till Emil " vågar jag åka på det, äsch dom har aldrig kollat". Jag tog mig till Upplandsväsby, hoppar på pendeln och såklart när tåget börjar åka så ser jag kontrollanter, kvart över nio en lördagskväll.... WTF!!!! Hann dock av vid rotebro innan dom kommit fram till platsen jag satt på, TUR!! Vill ju inte bli ännu fattigare haha!!

Men men nu är jag här, Emil hämtade mig, hjärtgryn vad jag är kär!! Som överraskning så håller han dessutom på med 3-rätters. Blev tapas till förrätt, ME LIKE!! Har fått ett glas rose nu som jag ska snutta på innan varmrätten kommer :D Spännande!! Blir nog en riktigt mysig kväll ikväll om jag känner Emil rätt hihi.



Puss&Kram


FREDAG

Fredagen var underbar!! Kommer hem till min bästa vän Joanna & blir bjuden på hemmagjord pizza med färsk annanas, pepperoni och allt götti!! Så jäkla gott!!  Samtidigt som vi kollade på familjen Arbils filmade resor Turkiet haha, så roligt, skrattar när ja tänker på vissa scener nu!!
Vi fortsatte med filmmaraton till kladdkaka och Glass, sedan somnade vi in i varandras famn hihi

Love you till the graven


BRUNETT IGEN?




Blir bra sugen, kanske ge mig på det til hösten?


MUSICA



Tänk på alla låtar man har nött sönder i sina tider och sedan glömmer bort

FILMMYS

Igår var mamma ledig så vi bestämde oss för att åka att hyra film och köpa lite gotti gott!
Vi hyrde himlen är oskyldigt blå. Hur mysig film som helst, var ju verklighetsbaserad, om när man fångade Sveriges största "knark liga". Den var riktigt bra faktiskt, klart sevärd. Men sen hade vi ju en jävla sjuk film som hette Psalm 21. Ingenting som hände i filmen var sammanhängande. Det enda som jag kunde se i filmen var the grudge, the ring, sen samma scener som finns i alla amerikanska skräckfilmer, tro mig jag har sett tusentals!! Men men nu ska jag sätta mig med färsk ananas och titta på dog pound. Har inte sett klart den, fast jag började förra veckan, helt knäppt ju för hittills är den tokbra!! se den!!


JÄVLA UL!!

ÅÅÅÅHHH Snacka om att förstöra min dag, inte mitt fel att jag fyllt 20 (haha). Sen ta busskortet ifrån mig oxå.. jävla pisss piss pisss!!!!!




GIRLS FALL LIKE DOMINOES


VILODAG

Efter helgens bravader så var jag så trött, huvudet sprängde och rösten var försvunnen! Som man säger "Fullt ös medvetslös". Så idag tog jag en vilodag hemma hos Emil, gick och köpte chips, hyrde en film och bara slöat hela heela dagen, behövligt må jag säga! Nu efter ett bad sitter jag framför mitt för tillfället favorit program " fyra bröllop"




Puss & Kram


20 ÅR

Fredagen den 10 juni, för nästan en vecka sen så fyllde jag mina 20 år. Jag var världens lyckligaste tjej och jag längtar tillbaka som fan. Var så glad!! Fredag morgon vaknade jag upp tidigt, fick mysfrukost och myste med familjen, därefter åkte jag in med mamma för att inviga mitt första besök på systemet!! Wihoo, lycklig tjej, sen fick jag ju med mig tablettask därifrån haha. Kan ju meddela att jag var på systemet 2 gånger hihi.  Mötte senare upp Martina och Patrik för en glass. Sen bar det hemåt för fixeri och middag & tårta med familjen. Hade världens mysigaste födelsedag, åååh vad jag längtar tillbaka! Sen alla fina presenter då!! klänning, tröjor, smycken och framförallt Biljetter till Batman Live i globen!! Jag som älskar Batman, tack baby <3
På kvällen gjorde jag min första egna mojito!! woop woop hih! Tack min fina fina finaste familj för att ni finns


IMORGON

Imorgon lämnar jag tonåren!! wihoo!! Är så himla glaad!! Idag kommer Cicci, chippen & Trille, vilket gör mig ännu mer gladare. Längtat som bara den efter min lilla Trille, oj vad vi ska busa och plaska i poolen!! Nu blir det till att fixa världens goaste frukost åt mig själv, sedan ta mitt pick och pack in till stan för att möta upp mamma och handla klart det sista inför lördag :D Loveli!!!



Puss & Kram

TRÖTT PÅ 10 KG BURKEN

Imorse så tog jag mig hemåt från Solna med en burk potatissallad på 10 kg. Märker nu idag att jag är en riktigt svag människa i armarna. Hahah trodde fingrarna skulle gå av och att huden skulle lossna. Var på väg att ge upp och rulla burken den sista biten hem haha. Men jag bar den som ett barn hihi. Sen var det riktigt svårt att lämna min hunk imorse, min fina trygghet, saknar redan hans närhet! <3


DAMN


SÄMSTA JAG NÅGONSIN SETT


KÄRSÖN

Vaknade upp i Stockholm och Peter ringde och frågade om vi skulle med och grilla, bada och spela volleyboll. SJÄLVKLART!!!!
Vi packade en snabb väska, rakade benen och tog bilen till dom andra, drog in på MAXI och fixade mat och mys.
Tog oss till ett bad ställe som hade 3 basketplaner med gummimatta under, minst 6 grymma volleyboll planer!! Kändes så grymt lyxigt, sen är de ju riktigt kul med volleyboll, tror inte att jag spelade det mer än en gång förra sommaren faktiskt. Men i år ska jag bli kung på det hihi. Sen hade dom ju självklart badplats, kiosk & till och med en "Kåta". Solmöra som vi var åkte vi hem runt fem tiden för att sen dra till gymmet. Imorgon blir de mera stek, ska försöka få hit Joannis med :D Sen ska vi handla lite grann inför lördag för då blir det partyyyy!!! Längtar ihjäl mig!!










Puss & Kram


BIG BROTHER FINAL

Vidare till Stockholm för att se finalen av BB. Har ju varit en tradition att vara i lägenheten på söndagarna och kika på det. Lyxade till det med hemmagjorda hamburgare och godis!
Personligen så tycker jag att en BB vinnare ska vara helt insane wild and crazy. Som gynning och alla andra!
Tyckte det hade varit roligare om typ Katarina hade vunnit faktiskt :P
Men men det har varit skönt att se något på TV så där på kvällskvisten och sen har jag ju kunnat följa live. En torsdag då jag var sjuk så satt jag och kollade på när dom hade fest live, haha kul att vara passiv under en fest faktiskt och se alla försvinna i alkoholdimman hihi. Ikväll ska jag ge danska paradise hotell en chans hihi.



Puss & Kram


ROSE I ÖRSA

Lördagen kände man ledigheten och sommar ändå ut i knoppen!!
Har tvättat båten, fiskat, fått grym bränna!
Åkt till Emils föräldrar i Örsa för att fira hans pappas födelsedag, därefter åkte dom på en stekig fest i Stockholm och jag och Emil stannade kvar för att glassa loss i huset. Temperaturen stod på 38 grader i solen!! Helt magiskt skönt och insane!! Vi drack rose och åt jordgubbar, melon och pizza, studsade studsmatta och spelade boll i solen. Därefter tog vi en p-nap innan vi på kvällen började grilla. Tok mys! Därefter kom Emils vänner och vi drack vidare på altanen. När dom gick så avslutades kvällen med lite bad och gott gott!
Nu har man verkligen fått sommarkänslor















Puss & Kram

SOL= BLOGGTORKA

Ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen ever!! Brb med helgens händelser

RSS 2.0