JOANNA 20 ÅR




Massvis med kärlek till denna kvinna!! Love you to the graven!! <3

PARTY ANIMAL

Blev hämtad av Emilia & Joanna i bilen som tog oss till Emilias crib. Dans, vin, fixeri och massa massa tjejsnack.  Love my chicks! Kvällen slutade på Saluhallen där det shottades, dansades och det var grymt roligt!! Tiden gick tokfort så det slutade med att jag gick fick springa till nattbussen. Men skoj var det höhö, måste bara berätta att jag är riktigt imponerad av Joannas shottande, jag förstår inte hur de går till, hon måste ha någon form av pelikan mun!! Nu sitter jag hemma, precis tagit ett bad och är inte ens bakis.. RESORB är lösningen!!
I höstas när jag och Joanna var ut tog jag en shott, ett glas champagne och en cider, var så sjukt bakis i två dagar, inte okej. Men sen jag mötte min vän resorben så mår ja faktiskt grymt varenda varenda gång!!
Nu sitter jag i min snygga mjukis och ska ner och göra den godaste salladen ever!! Det fanns grillad kyckling, mozarella, pesto, soltorkade tomater osv, SWEEET!!! Sen blir de mysmiddag a'la morsdag hos mormor med mamma, ska bara in och fixa lite för Joanna för imorgon är det hennes födelsedag :D

Emilia i hennes snygga snabba brillor















Puss & Kram


GRÖT

Nu har jag varit bra duktig!!
Styrke-pass... helt galet, ja och mina stackars armar kämpade oss genom passet. Fy fuck inte okej, men gaalet skönt!! Därefter körde jag ett spinningpass, love it!! Men det enda jag tänkte på under passet var gröt!? Gröt, gröt och åter gröt, haha varför?? Nu blir de strech framför något program som heter klassträffen. Haha kan bli mäkta roligt, tänk om min gymnasieklass skulle ses när vi blir runt 30-40 år.. Roligt att få se om alla faller tillbaka till deras "gamla" ja då. Kan bli mäkta intressant, haha det är helt galet vilka händelser som dök upp under dessa 3 år, intriger, gängbyten, allt! Men men nu får det vara nog fan, måste ju käka min gröt!!

Puss & Kram

NYA TANKAR


KAMERAN

Jag är ju riktigt kass på att ta nya kort till bloggen, lovar att bättra mig.. Det finns ju inget så tråk som en blogg utan bilder faktiskt, tycker jag i allafall. Om man känner personens blogg så är det en annan sak, men utan bilder så tröttnar jag nästan. Allt blir så mycker mer färgrannare och en bild säger mer än 1000 ord. Nu ska ja klämma i laddaren i kameran sen ska ja kila och träna :)

I THINK IM INLOVE WITH MY RADIO

Just nu





JOANNA AYLIN ARBIL

Just nu så sover min lilla ängel till vän , Joanna. Själv är man uppe med tuppen, men ja låter nog henne sova ett tag till, vi var ju uppe tok sent igår. Mysmys att bra prata och prata tills man inte hör vad man själv säger längre och bara somnar in, haha. Igår så träffade vi Zahra & Sanne, det blev en fika på 018 och vi åt världens goaste bröd, med kyckling, mozarella & soltorkade tomater, MUMS!! Därefter drog jag till Gränby C för att ge mig på ett jobbpass på VILA, så himla mysigt i butiken nu!! Alla kläder är så fina, kom dit och kolla!! När jag stängt och kommit hem så kom joanna över, och hon tog med sig filmen av Beyonce's konserter- sasha fierce. Fy fuck i himlen så jäkla sjukt bra det var & hon är!!!
P.s Alla tjejer som läser detta, in på coop inne på Gränby, 32-pack tampisar för endast 28 kr. Helt sjuukt galet bra haha. 



Puss & Kram


MATEMATIK

Efter ha kuggat matten i skolan, jäkla Gerd!! Så har ja nu kämpat mig igenom 4 månader av plugg. I tisdags hade vi det så kallade nationella provet. Det kändes som om man var tillbaka i gymnasiet, nervositeten och känslan av att man skulle ha pluggat en dag till, eller att allt man verkligen kan kommer ej med, dök ju såklart upp. Idag får jag veta hur det gick, håll tummarna gott folk!!

Bilden är ifrån februari tror jag, sitter en fredagskväll och pluggar med ett glas vin till. Kan tänka mig att efter de glaset så var nog inte alla matteceller på plats... Ifall jag inte klarade provet som var i tisdags, så skyller jag på denna plugg kväll!!



Puss & Kram


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Sandra fyllde 20 år, och därför hade vi överraskningsfest för henne!! Vi åkte hem till Sandra och fixade med tårta osv. Kl.18.00 kom hon & Jakob, öppnade dörren och där stod vi och sjöng "ja må hon leva" men jag slutade snabbt då jag hörde ett en smäll, stackarn blev ju jätte rädd och smällde igen dörren haha! De blev skumpa, mat tårta & fix. Sedan tog vi vårt pick & pack för att dra ner till stan och vidare in till BJ. Sån jäkla grym kväll, träffade i princip alla mina favorit tjejer där (förutom dom som var med) & sen på toppen av moset så kom Emil dit med sina vänner. Sjukt grym perfekt kväll och jag hoppas att Sandra kände likadant. Kvällen avslutades med korv för 20 kr, höhö.

Bilder tagna av Joanna















Puss & Kram


MAJKEN

Grattis Majken på din namnsdag, faster älskar dig!!


Uppsala reggaefestival



SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA Gud, kan inte du göra så att Matisyahu kommer till Uppsala i sommar.  Amen



LÅT



Måste bara få tillägna denna låt till Emil

19 MAJ




WORD


MATTE B VA?!

Sjukt bara matte i huvudet just nu må ja säga!!
Fredags var de plugg för fulla muggar, lördagen blev en shoppingdag med min kära Emil, måste bara påpeka att han är finaste pojken i världen!
Därefter blev det överraskningsfest för Sandra, så jäkla roligt!!! Men ja berättar mer om de imorgon, då kommer lite bilder osv. Men ville bara höra av mig och att tills tisdag kväll så består mitt liv utav matematik :)


Puss & Kram

LIP SMACKER



Helt beroende, tack Joanna!! Man vill ju äta upp sina läppar när man har på sig denna!! Bra att Emil älskar Coca cola vanilla, han är strax här så ja ska smeta på mig lite extra så kommer han att falla totalt hihi wish me good luck!!

Puss & kram


...

Kan folk sluta tro att allt handlar om dom...

HAPPY BIRTHDAY SANDRA

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE SANDRA PÅ FÖDELSEDAGEN!!
20 ÅR!! Helt otroligt!! Hoppas du får världens finaste dag, det är du värd!!
Massvis med kärlek till dig!! 10 år vänskap som bara växer, du är fin <3


Eftersom att du var vår techno brud i högstadiet så vill jag tillägna denna sånt till dig!




STUNDENS MUSIK


PHOTO

Satt mig vid datorn hemma och kollade på gamla kort, haha man får sig verkligen ett par goda skratt när man kikar. SÅ himla mysiga stunder man har haft. Älskar att man tar kort och inte raderar dom, så man längre fram i tiden kan kika och få fina minnnen









Så de får räcka, nu ska jag in på matte sen till tatueringstudion :)

Puss&kram

Innebandy

Idag när jag kom hem så låg jag ute i solen med mamma, vi pratade och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är riktigt bra min mamma, vi kan verkligen prata om allt! Jag var galet duktig som använde solskyddsfaktor, har typ aldrig använt det förutom i ansiktet. Men nu så har jag köpt en dyr jäkel så nu ska jag hålla mig från hudcancer, som min pojkvän vill att jag ska undvika till 100%, klock man det där, haha.
Efter några timmar så drog jag hem till Joanna, låg ute på hennes altan och myste, spelade kubb, låg på studsmattan med hennes familj och bara njöt, såå TOP NOTCH!!

Därefter pallrade vi våra ass till innebandy träningen, som jag har längtat efter dessa tjejer, man kände det när man kom dit. Julia gav mig världens skratt attack idag när jag lyckades lura mig själv.
Jag sköt något uselt skott och Jullan började tok garva, så jag gick fram till henne i paus lite kaxigt å ba "Du vet att när Frida(vår lagkapten) slutar i höst så ska jag bli den nya kaptenen". För att "lekskrämmas" lite.
Så får jag svaret "Nej, är det sant?! ska du?! fan vad kul". Dum som jag är så blir jag helt paff och säger i chock "VA?! Ska Frida sluta???" Hahaha, ni kanske inte tycker att de var så kul men shit vad jag skrattade, hon fortsätter att driva med mitt skämt och jag går på de.. Haha, jaja ett gott skratt förlänger livet och jag tyckte att det var galet roligt :)



Nej nu ska ja in i badet & tvätta av mig :)


Puss & kram

Solig Helg

Fredag

Den soliga fredagen startades tidigt på morgonen då jag skulle på ett personalmöte i Stper gallerian. Därefter plockade min man upp mig och vi tog oss till Stockholm där vi började dagen med en tidig lunch som självklart bestod utav sushi, eftersom Michaela pratade om hur mycket sushi hon hade ätit på senaste tiden, blev så avis, hihi! Emil och jag har haft supernyttig vecka och ville därför unna oss en riktig tjockishelg. Vi tog oss i mjukis till Maxi för att handla, de blev grillad kyckling, baguetter, mozarella, pesto, soltorkade tomater osv. När vi väl befann oss på Maxi så plingade mobilen till och det var ifrån min vän Vendela som skrev att hon skulle vara med på tv-programmet talang kl 20.00, tillsammans med hennes dansgrupp Blackout!! Både jag och Emil blev tokhyper spralliga så vi tog oss hem, la fram all matplock på bordet och åt framför tvn, samtidigt som vi väntade ivrigt!!!
Jag blir alltid toktaggad och nervös när hon ska dansa, så ni kan ju tänka mig hur nervös jag var denna gång, till och med Emil var nästan det! :p
Men hon var som alltid hur duktig som helst, som alltid!!!! :D






Lördag

Morgonen startades med solljus i rummet och vi visste inte vad vi skulle hitta på, sen fick vi iden att vi skulle till Gröna Lund!! Så vi tog oss ner till city och spårvagnen till Grönis, första helgen som det var öppet så det var gaaalet mycket folk!! Vi hade sånt flyt med hela dagen, när vi ska betala inträde så kommer det ett litet par och frågar om vi ska åka något därinne, vi svarade ja och hon gav oss åkkuponger som dom hade fått över fast klockan bara var 14.00! Så himla sött!! Vi gav oss in och hade bestämt att vi bara skulle gå runt och mysa, köpa några åkkuponger, spela på lite stånd och äta gott, ta någon öl. Det första vi ser när vi kliver in är "Centerståndet".  Emil bjöd mig på ett spel då han vet att de är mitt favoritgodis, så jag satsade på nr 4 som är mitt turnummer och vad händer?!?!? Snurran stannar på fyran och jag får välja vilket godis jag vill!! Jag kollade inte åt något annat håll, bara pekade på min center och blev världens lyckligaste tjej!!

Sedan kollade vi runt, åt Ben & Jerrys glass och satte oss vid vattnet. Sen ville jag så gärna åka blå tåget, eftersom att dom hade gjort de nytt. Vi tog våra kuponger och klev på tåget, fan så galet jäkla roooligt det var!!!! Dom hade gjort om den hur jäkla bra som helst, Emil fick till och med bitmärken på handen för att den var så läskig. Vi fortsatte med Jetline, kvasten sen gick vi lusthuset. Sen var vi nöjda med grönan :) Det var toklånga köer överallt så det var perfekt med en speldag :) När vi kom ut från Grönan så mötte vi upp 2 jätte trevliga kompisar till Emil från Arjeplog som mellanlandade i Stockholm innan de skulle vidare till Rhodos i 2 jäkla veckor!!! Lät ju heelt okej hihi. Vi satte oss på en uteservering vid kungsträdgården som hette Fridays, tokgrymt ställe, med superbra personal, bra umgänge och godmat!!!
summering: Skratt rakt igenom hela dagen, kanon mysig sommardag/kväll



Söndag
Sola, sola, sola, ut på gräset med filtar pizza pepsi, tvätta bilen nu Bigbrother!!!

Puss & Kram

yoo

emil är så jävla cool. jag vill vara lika stek som han

ETT GOTT SKRATT

Idag så hade jag matte i Uppsala, så efter det tog jag mig hemmåt. Tänke organisera alla mina fotton på datorn i och med att vi har köpt extern hårdisk och ska starta om datorn helt och hållet. När jag väl satt mig vid datorn så möts jag med en lapp skriven utav min Mamma. Hon är så rädd för datavirus och antagligen hade hon på något sätt blivit varnad för två hemsidor via sin email, som hon nu ville varna mig för.

"2 farliga webbpl.
*ineedfile.com
*pleasebangmywife.com"

Haha, först undrar man ju om hon tror att jag går in på sånna liknande sidor, men sen undrar jag om hon i huvudtaget vet vad namnet betyder. Hon är underbar <3

Nej nu ska jag sätta mig och kolla på Paranormal activity 2 medans det är ljust!
Puss & Kram

Träning

Sååå sköönt!! Nu börjar vi igen efter allt festande, sjuka osv.
Körde ett core pass, gymmade med babe. Sedan sprang vi hem, 20 meter kvar till porten så började han oväntat tok springa.. typiskt killar att vilja "vinna" och komma till målet först haha. Men nästa runda ska ja överraska honom, då ska vi se vem som kommer till porten först... DUN DUN DUN


 

TISDAG

Öppnar ögonen efter en riktigtbra sömn, och vad möts man av?! Det alla nog pratar om idag, snöö.... Inte okej!! Blev orolig för mina blommor (husmor som jag är), men som det ser ut nu så mår dom bra, SWEET.
Men men idag är huvudvärken bortaaa!! wihiiie!!! så nu har jag pluggat & städat :D Min mobil är tok död & min laddare är sååååå borta, såå inte okej!! Ska städa vidare nu så kanske jag hittar den :)
Ikväll blir de träning så in i h*lvete!!!! ÄNTLIGEN!!!!
PUSS 

HUVUDVÄRK

Har haft konstant huvudvärk sen i söndags morse, inte okej!
Har aldrig lidit så grovt utav huvudvärk som jag gör nu.. Dessutom kan jag inte ens kolla åt sidorna eller uppåt med ögonen, så jag får väl gå som om min nacke har blivit stel då. Nej usch inga mer klagomål nu, de finns dom som har det mycket värre!!
På tal om huvudvärk, här är en galet sjukt bra låt med Promoe, man kan inte sluta tycka om den!!
Nu har ja slängt i mig en Alvedon och ska försöka blunda lite, är så sugen på att må bra så ja kan träna ikväll!! Sen skulle jag vilja besöka the tattooeee shoop!!
Men men nog skrivet, lyssna på låten & njuuuuut


VALBORG

Blev dessvärre inget kvalborg för mig då jag jobbat en hel dag. Emil hämtade mig efter jobbet och vi drog mot Länna. Toktrötta som vi var så tog vi en dusch och kastade oss rätt ner i säng!
Morgonen började med en superkanon väckning. Sedan tog vi den tjocksmockade bussen med människor in till stan.
Vi köpte frukost (kebab) och tog oss till ekonomikum. Vi slog oss ner på filtar och möttes upp utav flera av Emils vänner. Jag hade verkligen hur sjukt galet roligt som helst!! Alla var glada och taggade och fick träffa många av mina fina vänner!! Efter ett par timmar så blev man en aning "blarig" och Valborg var som det skulle!!
Vid fem tiden drog jag, Emil och några av Emils kompisar och tog taxi ut till mig där vi åt mackor, chips & drack Coca cola, innan vi sedan tog bussen in till stan igen för nya äventyr. De sista stället vi faktiskt anlände till var fyrishov där vi drog upp våra filtar och Robinson cruse gjorde en egen Majbrasa. Super bra dag som avslutades perfekt efter en lång rolig dag!!
Tack alla som var med & tack babe för en galet rolig valborg, vår första tillsammans med inte den sista!!








ÅTERKOMMER MED FLER BILDER


RSS 2.0